De openluchtdienst wordt jaarlijks gehouden eind juni/begin juli. De dienst wordt gehouden in het openluchttheater bij de Besthemerberg, tussen Den Ham en Ommen. Het is een bijzondere ervaring, een dienst in de open lucht, midden in de natuur.

De datum voor de openluchtdienst voor 2019 is 7 juli, de dienst start om 19:00u.  Dit jaar is er een alternatieve locatie gekozen De Brink. Liturgie is aanwezig. Een kwartier van te voren starten we met een ‘sing-in’. Na de dienst is er gelegenheid om nog even na te praten, onder het genot van een kopje koffie of thee of ranja.

Als de weersomstandigheden slecht zijn wordt de dienst gehouden in de Hervormde Kerk aan de Brink.
De collecte wordt van harte aanbevolen, deze wordt gebruikt voor een speciaal doel. Het doel wisselt ieder jaar en wordt met zorg uitgekozen.

Check de websites, kerkblaadjes, social media etc. voor juiste tijden en, niet onbelangrijk, de juiste locatie.