Openluchtdienst op zondag 12 september 2021.

 

Graag nodigen wij u allen uit voor de uitgestelde openluchtdienst van 5 juli dit jaar. Deze openluchtdienst zal op een andere locatie plaats vinden namelijk naar onze eigen voetbalvereniging vv Den Ham op de Rohorst. De dienst zal zijn op het hoofdveld en als bezoekers nemen we plaats op de tribune.

Het belooft een mooie dienst te worden waar Jonathan Kottier ons zal voorgaan. Het thema van de dienst is: The time is now. Dit thema is afkomstig van de band die zal optreden. Dit is MyParable en zij zullen deze avond liederen spelen van hun nieuwe album dat heet: Time is now, afgewisseld met bekende opwekkingsliederen. MyParable is een rockband uit Vroomshoop die zich inzet om de wereld te laten weten over de levende koning Jezus Christus door middel van hun eigen muziek. Al benieuwd naar hun muziek? Via Spotify is hun album te horen.

Deze openluchtdienst begint om 19.00 uur en na afloop is er ruimte voor ontmoeting en koffie. We hopen u te zien. Welkom!

Bij slecht weer zullen wij uitwijken naar de Gereformeerde kerk aan de Ommerweg. Hartelijke groet, de interkerkelijke evangelisatiecommissie van Den Ham
-uiteraard met de gepaste maatregelen van deze tijd, u allen bekend-

www.ecdenham.nl