Zin in een feestje?

Voor een feestje zijn ook de 3 Hammer kerken wel in. Nu de vakanties voorbij zijn, een nieuw seizoen
aanbreekt, wordt het kerkelijk werk volop gestart. Dat moment willen de drie kerken in Den Ham
(de hervormde gemeente, de gereformeerde kerk en de gereformeerde kerk vrijgemaakt) extra aandacht
geven, er een klein feestje van maken.

Iedereen is vanaf 15.00 uur van harte welkom bij de Rank. Van daaruit gaan we onder het genot van een kopje koffie of fris de feestelijke activiteitenmarkt bezoeken. Langs deze route zijn diverse kraampjes waar van alles te doen is, georganiseerd door diverse commissies of werkgroepen. Ook zal er langs deze route eten en drinken uitgedeeld worden. Deze feestelijke markt duurt tot 17.30 uur. Aansluitend vindt op de Brink een openluchtdienst plaats waarbij een panelleider het gesprek aangaat met 3 sprekers, vanuit elke kerk 1 persoon. Deze uitnodiging geldt natuurlijk voor iedereen.

Van harte aanbevolen!